Камелия Хотел Варна България +359(88)8922187

en bg
Добре Дошли в Камелия Хотел

Хотел „Камелия“ се намира в гр. Варна, бул.“Княз Борис I“ №147 на няколко минути от морския бряг, на самия главен път лесно достъпен с автомобил и в близост до Пикадили парк и автобусна спирка в двете посоки – центъра и комплексите. Хотел „Камелия“ предоставя възможност за настаняване, както на посетители на град Варна, така и на бизнес клиенти и командировани от цялата страна, търсещи уюта на топлата домашна обстановка.

Предлагаме всички удобства необходими за приятния престой в морският ни град. Стаите са оборудвани с кабелна телевизия, безжичен интернет, баня. От терасите се разкрива красива морска панорама. Хотел „Камелия“ разполага с 6 двойни, 6 тройни стай, 2 студиа и 5 апартамента, всички обзаведени и климатизирани.

Ресторантът към комплекса е с общ капацитет 320 места - вътрешна зала със 110 места, зимна градина с 80 места и лятна градина със 130 места.

Независимо дали търсите пълноценна почивка, или различни преживявани с вашите приятели и семейство, ние ще осигурим всичко необходимо за вашия идеален престой.

Помещения за Настаняване