Ресторант

Ресторант „Камелия“ предлага богато меню от салати, студени и топли предястия, аламинути, скара, вегетарианска и веганска кухня, готвени ястия и десерти.

Подбрани рецепти от европейска, китайска, руска, ориенталска и други кухни, морски и средиземноморски специалитети, алкохол, бира, изискани вина и алкохолни и безалкохолни коктейли и безалкохолни напитки.

Ресторант „Камелия“ разполага със зала със 110 места, зимна градина с 80 места и лятна градина със 130 места и е подходящ за првеждане на организирани мероприятия: сватби, кръщенета, банкети, рождени дни, абитуриенски тържества, имени дни, юбилеи, фирмени партита, детски рождени дни, годежи, момински и ергенски вечери с деликатна фонова музика или дисководещ на достъпни цени, а при заявено от клиентите ни желание, предоставяме и жива музика.

Екипът ни е с богат дългогодишен опит в подготовката, организацията, аранжирането и обслужването на всякакъв вид тържествени събития.

Професионалният ни опит е гаранция за високо качество на храната, добро обслужване, перфектна аранжировка, уют в прохладната и екзотична лятна градина и стилна вътрешна зала с камина!
 
* За групови мероприятия - Отстъпка по договаряне!
* При честване на Рожден Ден - рожденника получава безплатно "Пламтяща торта /омлет сюрприз/
Варна спирка Студентска бул. Княз Борис I №147